Vores ydelser

Alle vores ydelser er skræddersyede, så vi finder en løsning og en pris, der passer til jeres virksomhed.

Ring 41 95 08 22 eller skriv til kontakt@vi2sammen.dk for et tilbud.

HR
Vi udfører rådgivning og udfører konkrete opgaver indenfor HR, personaleforhold, personalejura, arbejdsmiljø og ledelse. Vi arbejder bl.a med onboarding, forhandlinger med de faglige organisationer, konflikthåndtering, relationsarbejde, trivsel, sygefravær, krænkelser, samarbejde og vores eget koncept til medarbejderudviklingssamtaler.

Medarbejdersamtalerne, eller udviklingssamtaler,  er korte men afholdes hyppigere end de traditionelle samtaler. Det giver et tættere og mere nærværende forløb til glæde for både medarbejdere og ledere.

Personalejura
Vi udfører større opgaver indenfor området, men løser også enkeltopgaver. Til alle vores ydelser har vi en hotline 24-7-365, hvor du kan få svar på spørgsmål eller ønsker sparring i forhold til sager eller personaleforhold.

Arbejdsmiljø
Arbejdsmiljø (MED-aftale, TRIO og Samarbejdsudvalg), arbejdspladsvurdering, APV-arbejde, Medinddragelse, trivsel og sygefravær og forberedelse, afvikling og efterbehandling i forhold til arbejdstilsynsbesøg.

Konsulentopgaver
Vi løser konsulentopgaver indenfor HR, arbejdsmiljø, trivsel, medarbejderudviklingssamtaler og opgaver i forbindelse med besøg af arbejdstilsynet, personaleforhold, personalejura og ledelse.

Kurser
Vi skræddersyr forløb, men har også faste kurser indenfor ledelse, HR, personalejura, arbejdsmiljø og konflikthåndtering

Til alle kurser kan vælges grafisk facilitering som fælles hukommelse

Vi2sammen

Vi leverer ydelser af høj kvalitet, og sætter altid kunden i centrum.

Vi vil gerne sikre kunden får løst sine opgaver med stor tilfredshed. Vi vil levere en helhedsorienteret indsats, som skaber en positiv forandring.

Ring for et tilbud 41 95 08 22 brug kontaktformularen eller skriv til kontakt@vi2sammen.dk