Bliv kunde hos os

Bliv kunde hos os

Forskellige behov kræver forskellige løsninger

Sammen kan vi skræddersy løsningen til dig og tage dig i hånden hele vejen igennem vores samarbejde

Abonnementskunde

Som abonnementskunde betaler du en fast månedlig pris. Derefter er vi fast tilknyttet din virksomhed, så du kan kontakte os 24/7-365.

Som abonnementskunde får du ikke kun en ekstern konsulent, men en ekstra medarbejder. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning til drift og udvikling inden for HR og personalejura, arbejdsmiljø og trivsel samt grafisk facilitering. Du kan få både konkret og praktisk hjælp samt rådgivning og sparring, både fysisk og online. Det kunne f.eks. være hjælp til udarbejdelse af kontrakter, sparring om et sundt arbejdsmiljø og uddannelse af personale.

Vi prioriterer dig og sammensætter en meningsfuld plan, så du får den hjælp, du har brug for, 365 dage om året.

Klippekortskunde

Som klippekortskunde betaler du en fast pris, når du har brug for hjælp. På den måde er vi tilknyttet din virksomhed, når du har mest brug for os.

Som klippekortskunde finder vi sammen ud af, hvilke behov du har inden for HR og personalejura, arbejdsmiljø og trivsel samt grafisk facilitering. Derefter skræddersyr vi hjælpen til dig. Du kan få både konkret og praktisk hjælp samt rådgivning og sparring, både fysisk og online. Det kunne f.eks. være hjælp til udarbejdelse af kontrakter, sparring om et sundt arbejdsmiljø eller uddannelse af personale.

Sammen finder vi en meningsfuld løsning, så du får den hjælp, du har brug for, når du har brug for den.

Projektkunde

Som projektkunde betaler du én pris én enkelt gang. Derefter hjælper vi din virksomhed med det specifikke projekt.

Som projektkunde samarbejder vi om et projekt inden for enten HR og personalejura, arbejdsmiljø og trivsel og/eller grafisk facilitering, som er meningsfuldt for din virksomhed. Det kunne f.eks. være udarbejdelse af en personalehåndbog, personprofil, en intern arbejdsmiljøuddannelse eller MUS-samtaler. Undervejs kan du få både konkret og praktisk hjælp samt rådgivning og sparring, både fysisk og online.

I fællesskab når vi i mål med dit projekt, så din virksomhed kommer styrket ud på den anden side.

Vores kunder

Skriv til os