ARBEJDSMILJØUDDANNELSEN

 • VI2sammen er certificeret udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
 • Vi underviser blandt andet med grafisk facilitering som pædagogisk værktøj.

Vi gør viden om arbejdsmiljø spændende og relevant

Undervisningen er opbygget så den lever op til lovgivningen, og vi klæder deltagerne på til rollen som arbejdsleder eller arbejdsmiljørepræsentant.

Vi er certificeret udbyder af kurset som kan ses på Arbejdstilsynets hjemmeside. 

På § 9 arbejdsmiljøuddannelsen (den lovpligtige) får deltagerne redskaber til at styrke og forbedre arbejdsmiljøet.

Kurset forbedrer samarbejdsstrukturen og giver deltagerne arbejdsmiljø-værktøjer med hjem til virksomheden. 

Få pdf med kursus indhold

kursusoversigt

Pris 4500,- kr eks moms per deltager

KursusDatoerPladserTilmelding

Arbejdsmiljøuddannelsen, december 2020

 • Pris: Kr. 4.500,00
 • Beliggenhed: Søborg
 • Adresse: Vandtårnsvej 62A, stuen E, lokale 16, 2860 Søborg

7. december 2020

Datoer:
december 7, 8:00 - 16:00
december 8, 8:00 - 16:00
december 9, 8:00 - 15:30

6 ud af 10 pladser er optaget.

 • Ledige pladser: 10

  Læs mere

VI2sammen er certificeret udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Vi underviser med grafisk facilitering som pædagogisk værktøj. Vi gør viden om arbejdsmiljø spændende og relevant. Undervisningen er opbygget så den lever op til den nuværende lovgivning, og klæder deltagerne på til rollen som arbejdsleder eller arbejdsmiljørepræsentant. På arbejdsmiljøuddannelsen får deltagerne redskaber til at styrke og forbedre arbejdsmiljøet. Formålet er at give arbejdsmiljøgruppens repræsentanter en konkret viden om arbejdsmiljø og om metoder til at arbejde systematisk og målrettet for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på deres egen arbejdsplads. Vi anvender dialog og grafiske virkemidler også anvendes som pædagogiske værktøjer. Arbejdsmiljøuddannelsen giver overblik over hvilke rettigheder, pligter og ansvar arbejdsgivere, arbejdsledere, ansatte og arbejdsmiljørepræsentanter har for arbejdsmiljøarbejdet. Kurset indeholder blandt andet: Hvordan bruger arbejdsmiljøgruppen arbejdsmiljøsystemets aktører, herunder arbejdsmiljørådgivere, branchearbejdsmiljøfællesskaber og NFA? Hvilke rettigheder og pligter har arbejdsgiver, ledere og ansatte? Hvordan arbejder arbejdsmiljøgruppen med psykisk arbejdsmiljø? Hvordan arbejdes der med sikkerhed, forebyggelse og bæredygtigt arbejdsmiljø Hvordan prioriteres arbejdsmiljøarbejdet i virksomheden/organisationen? -Hvordan bliver arbejdsmiljøindsatsen en investering? Hvordan udarbejdes en professionel og god arbejdspladsvurdering (APV)? -Hvilke opgaver har arbejdsmiljøgruppen og arbejdsmiljøudvalget?

Om uddannelsen

Formålet med arbejdsmiljøkurset er at give arbejdsmiljøgruppens repræsentanter en konkret viden om arbejdsmiljø.

De får metoder til at arbejde systematisk og målrettet for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på deres egen arbejdsplads.

Vi anvender dialog og grafiske virkemidler som pædagogiske rammer og alle får konkrete værktøjer med hjem.

Kurset indeholder blandt andet:

 • Hvordan bruger arbejdsmiljøgruppen arbejdsmiljøsystemets aktører, herunder arbejdsmiljørådgivere og branchearbejdsmiljøfællesskaber?
 • Hvilke rettigheder og pligter har arbejdsgiver, ledere og ansatte?
 • Hvordan arbejder arbejdsmiljøgruppen med psykisk arbejdsmiljø?
 • Hvordan arbejdes med sikkerhed, forebyggelse og bæredygtigt arbejdsmiljø?
 • Hvordan prioriteres arbejdsmiljøarbejdet i virksomheden/organisationen? -Hvordan bliver arbejdsmiljøindsatsen en investering?
 • Hvordan udarbejdes en professionel og god arbejdspladsvurdering (APV)?

 

Skal I have mere end 5 ansatte på kursus?

Så kan vi aftale at holde et firmakursus for jer, hvor vi finder en dag, der passer jer. Vi kan også komme ud til jeres virksomhed.

Firmaforløb

På firmakurset er der et fast kursusmateriale og en uddannelsesplan, der skal følges, men det er muligt at målrette uddannelsen, så konkrete anvendelser af lovgivningen kan bringes i spil.

Skræddersyet

Fordelene ved et virksomhedsrettet arbejdsmiljøkursus er, at vi kan skræddersy indholdet til jer, og at I får skabt en fælles baggrund for det videre arbejdsmiljøarbejde i jeres arbejdsmiljøorganisation.

Ring og få et tilbud: 41 95 08 22