MED – Samarbejde og Arbejdsmiljø

Forbedring af Samarbejde og Arbejdsmiljø i den Offentlige Sektor

Vi specialiserer os i at hjælpe offentlige organisationer med at styrke samarbejdet og forbedre arbejdsmiljøet. Vi tilbyder rådgivning, konfliktløsning og etablering af MED- og samarbejdsorganers arbejdsgange.

Vores mål:
Vi faciliterer arbejdet med MED- og samarbejdsorganer for at skabe tydelig og klar ledelse, der understøtter at alle arbejder mod samme mål, Med er et samarbejdsorgan der understøtter tillid, engagement og arbejdsglæde. MED arbejdet fører til fælles mål, effektive møder og øget engagement.

Hvordan hjælper vi
Indsatser i MED-samarbejdet kan variere afhængigt af organisationens behov og kultur. Det vigtigste er at skabe en atmosfære, hvor MED-principperne praktiseres, og hvor både medarbejdere og ledelse arbejder sammen mod fælles mål med fokus på trivsel og effektivitet.

Vi identificerer udfordringer, faciliterer dialog og samarbejder med ledelse og medarbejdere om at stille skarpt på trivsel, kerneopgaver og kommunikationsformer. Vi definerer mål sammen med jer og hjælper med implementering. Når I stiller skarpt på arbejdsmiljø og samarbejde, så kan vi sammen styrke arbejdspladsens sociale kapital og arbejdsfællesskab.

Bliv klogere på MED

 

Kontakt os om MED